Corral de la Parellada

Corral de la Parellada

29,00

VI NATURAL DE SUMOLL

Vi sense additius ni sulfits afegits, on s’expressa l’essència del raïm a través d’un estil molt personal. Buscant autenticitat, elegància, però sobretot donar vida i presència a unes molt petites parcel·les amb una “BELLESA” molt particular que les fa que siguin úniques i especials. Partim de collita pròpia i feta a mà per preservar i fer una selecció molt exigent del raïm perquè arribi al celler amb la màxima qualitat possible.

Fem una fermentació amb les pells durant un temps variable per extreure el màxim aquesta essència, sense control de la temperatura perquè el llevat pròpia de la vinya sigui el que reguli la temperatura i el ritme de la fermentació dins d’àmfores i damajoanes de venir on segueix reposant durant un temps.

Aspecte vermell de capa baixa amb rivets lila. En nas destaca per la intensitat i la concentració pròpia d’aquest vi. Trobem notes de fruita vermella herbes aromàtiques i notes de terra. En canvi, en boca es presenta fresc, viu amb una entrada llaminera i densa que marca tot el seu recorregut on finalment acaben predominant les aromes més frescos.

Vi molt gastronòmic pensat per acompanyar un dinar de principi a fi. El maridatge especialment amb arrossos, carpaccios, tatakis i alhora és un molt bon acompanyant de formatges curats.
​​
Ideal quan vols veure com la vida es desenvolupa dins d’una ampolla de vi.

Esgotat

Categoria:
Compartir: