Agredolç Blanc

Agredolç Blanc

8,00

MALVASIA DE SITGES

Del vi de la nostra primera collita (2010) deixem reposar a la barraca situada al mig de la vinya juntament amb les mares d’un vinagre familiar que ha passat de generació en generació. Afegint una part de most de la mateixa varietat en el seu moment ideal per aconseguir donar-li aquest toc de dolçor propi del mateix raïm capaç de recordar en qualsevol amaniment el perfum d’aquesta mateixa varietat en plena verema un agredolç autèntic, diferent, suau i delicat.

Aspecte groc intens amb rivets ataronjats. Destaca per la intensitat i la concentració de la fruita acetificada i alhora fresca. Trobem notes de codony, mel i farigola harmonitzada i combinada amb les aromes dolços de les ametlles torrades. En boca es presenta fresc, viu amb una entrada llaminera i densa i una acidesa final potent però molt agradable i fresca alhora.

Són 25 cl capaços de combinar diferents sensacions a la vegada, aquesta sensació de dolçor fruiter amb aquesta acidesa acètica final capaç de realçar i perfumar qualsevol producte o elaboració amb aquest toc de personalitat.

Esgotat

Categoria:
Compartir: