Opinions

A continuació trobaràs les opinions dels nostres clients sobre els vins de Finca Mas Perdut. Això és el que diuen de la nostra feina!

Jordi Mont

No conec la finca, però hem probat els vins i ens agraden molt, el Endogen es una delícia, esperem poder anar per conèixer el lloc.

Pau López

Excel•lent visita i cata. Amfitrions agradables, apassionats pel que fan i t’obren les portes de casa seva. Explicacions planeres i extenses i vins interessants. Molt recomanable.

Encarna Iglesias

Ha estat una vetllada espectacular, tracte molt proper, menú deliciós, ambient i entorn envejable, de veritat recomanable…. poder passar un nit envoltat de ceps, vinyes i bon vi… no té preu i el menú espectacular, molt recomanable.

Esther Argudo

Ens ha encantat! Un tracte proper i sincer. Enhorabona i que tingueu sort!!

Gonzalo Espino

Vam saber perquè li diuen Mas Perdut abans d’arribar. Però un cop dins, impressionant. Visita molt amena i et sents a casa des de que arribes. Celler petit on cuiden cada detall al límit i ho saben transmetre amb el seu producte i tracte. Encantats i recomano la visita! Els vins que regalaré ja tenen nom: MAS PERDUT. Tornarem!

Antonio Quesada

Visita de 10, et sents com a casa, recomano visitar aquest petit celler. Vins bons i tracte exquisit.

Josep Marti

Vam fer una activitat nocturna. Ruta per les finques i voltants de Santa Oliva, va ser genial vam fer diverses parades on vam provar els diferents productes de vins i escumosos que té la finca amb productes de proximitat de la zona. Els amos un tracte genial.

Formahostel

Vam estar amb els nostres alumnes fent una visita al celler i l’entorn. Les explicacions de l’enòleg van ser molt ben realitzades. El Tast Excepcional. Els alumnes van quedar encantats.

Patricia Sánchez

És un celler familiar amb un excel·lent tracte a les persones i a la terra. Vins espectaculars i un oli deliciós.

La teva opinió és important per nosaltres!

Pels qui treballem a Finca Mas Perdut, fer vins només té sentit si sorprenen i emocionen a qui els tasta. Per això ens agradaria molt conèixer la teva opinió.