Enoturisme

Si vens a Finca Mas Perdut, podràs gaudir d'un entorn únic en ple cor del Baix Penedès, visites al nostre celler, degustacions i altres activitats.

VINE A FER ENOTURISME A SANTA OLIVA

Viu el món del vi des de dins i descobreix la màgia que hi ha al darrere.

Durant tot l’any, organitzem visites a les nostres vinyes i celler, a més de tasts de productes i altres activitats per gaudir amb la família i els amics.

Tast de vins, vinagres i oli

Oferim tastos cada cap de setmana, amb reserva prèvia i grups de màxim 6 persones, on podràs conèixer la Finca Mas Perdut i els productes que elaborem.

Inclou una visita guiada a les vinyes i al celler, seguida d’una degustació de diversos vins, olis i agredolços de producció pròpia. Tot el sabor d’uns productes de kilòmetre 0!

14€

Tast de vins amb degustacions

Vine a conèixer les nostres vinyes i el celler amb visites guiades, seguides d’una degustació dels principals productes que elaborem a Finca Mas Perdut.

Després de la visita, t’oferirem un tast amb maridatge, on podràs gaudir de les coques enramades típiques del Baix Penedès, acompanyades dels nostres vins, olis i agredolços.

18€

Brunch entrevinyes

Oferim un brunch entrevinyes on gaudir de la naturalesa mentres gaudeixes d’un vermut amb vins de Mas Perdut, llaunes de conserves de qualitat, formatges i embotits.

Farem una breu visita a les vinyes i al celler i després us acompanyarem fins la zona on podreu gaudir del vermut i on vosaltres mateixos us podreu servir al vostre gust tot el que us haurem preparat.

33€

Tast de vins amb experiència gastronòmica

La visita amb tast gastronòmic consisteix en fer una ruta entre vinyes i visitar el celler on seguidament farem un tast per despertar tots els nostres sentits, jugant amb sabors, textures i vi.

No perdis l'oportunitat de descobrir i conèixer en profunditat les nostres vinyes i el nostre celler.

38€

Tast de vins i ioga entrevinyes

Proposta on combinem el benestar i el tast de vins en un entorn natural, entrevinyes de Mas Perdut i on la calma i la tranquilitat afloren.

Sessió de ioga a càrrec de Judith Gil. Activitat adaptada a tots els nivells, on finalitzarem amb un tast de vins elaborats a la propietat.
Minim 4 persones.

34€

Tasts personalitzats

Vols organitzar un esdeveniment a mida per a la teva empresa, entitat o colla? A Finca Mas Perdut ens adaptem a les teves necessitats.

Podem preparar un programa personalitzat que inclogui visita a les vinyes i el celler, tast dels nostres vins, olis i agredolços, degustació de productes típics del Baix Penedès, etc.

Només ens has de dir què necessites i ens encarregarem de preparar-ho tot!

Ells ja han fet enoturisme amb nosaltres