Una mica d'història

Coneix la història de Finca Mas Perdut, un projecte familiar amb uns orígens que es remunten al segle XIX.

2015
Noves incorporacions

Rebeca s'incorpora al projecte l'any 2015 on un cop finalitzats els estudis en enologia i viticultura, col·labora i posa la màxima èmfasi en ajudar a tirar endavant i fer créixer el projecte que Josep Mª va engegar uns anys enrere. És el moment on s'actualitza i s'incrementa la presència a les xarxes, es renova la imatge corporativa del celler i es comencen a coure nous vins que sortirien a les anyades següents on a poc a poc s'ha anat incrementant la família de vins i producció del celler.

2010
La cinquena generació

Des de l'any 2010 Josep Mª Rosell Gracia, cinquena generació, inicia el projecte de l'elaboració dels vins. Actualment és l'enòleg i viticultor, que juntament amb el seu pare treballen per aconseguir un raïm de primera qualitat per a elaborar uns vins singulars, autèntics i amb la màxima expressió del terrer.

1981
La família es trasllada a la finca

L'any 1981 tota la família es trasllada a la finca a viure, es llavors quan en Josep Mª Rosell Salvó, quarta generació, decideix seguir endavant amb el conreu de les terres provocant un canvi en la filosofia d'entendre el conreu de la vinya i aportant noves tècniques de cultiu, afavorint una modernització a la finca. 

1960
Resorgiment

No és fins l'any 1960 que Anton Rosell Forcada juntament amb el seu fill, Josep Mª Rosell Solé, quan tornen a replantar les vinyes de nou un cop s'ha trobat la solució a la fil·loxera.

1941
Tornar a començar

Des del 1941, Anton Rosell Forcada intenta recuperar la finca.

1936 -1939
Es destrueix part de la finca

Un cop entrada la guerra civil es destrueix part de la finca perdent tota la collita i la masia.

1892
La fil·loxera

L'any 1892 arriba la fil·loxera i fa que totes les plantacions de vinya desapareguin, per tant les terres es transformen en camps de sembrat de cereal, cotó i tabac.

1868
Anton Rosell Mestres hereta la finca del Mas Perdut

La nostra història comença l'any 1868 quan Anton Rosell Mestres hereta la finca del Mas Perdut, una finca on es treballen els cultius típics de la mediterrània, vinya, oliveres, ametlles i garrofes.