El Celler

Tradició i modernitat es combinen a les nostres instal·lacions per oferir sempre la màxima qualitat.

Caixa de Finca Mas Perdut
Rebeca i Josep Maria

Vins

Descobreix els nostres vins

Tots els vins que surten del nostre celler són el resultat d’una combinació de les tècniques vinícoles tradicionals, que han donat fama a la comarca del Baix Penedès.

Les nostres instal·lacions ofereixen l’entorn ideal perquè els vins reposin amb la tranquil·litat i les condicions estables que necessiten per assolir el seu caràcter únic.

Al mateix temps, incorporem les noves tecnologies per garantir la màxima qualitat i seguretat dels nostres productes, i fer que t’arribin en les millors condicions.

Vine a conèixer el nostre celler i descobreix el lloc on la màgia del vi es fa realitat!

els nostres vins

Filosofia

Tradició i respecte per l'entorn

A Finca Mas Perdut, sentim la nostra feina com a part de la nostra tradició familiar. Un amor pel terrer que es remunta al 1868 i s’ha anat transmetent de generació en generació dins de la nostra família.

Cada ampolla de vi que surt del nostre celler és el reflex de la filosofia amb la qual entenem aquest ofici i el profund respecte que tenim per aquesta meravellosa terra. Sense ella, no seria possible el miracle de què un plegat de petits grans de raïm s’acabi transformant en una copa de vi que és un reflex del territori on s’ha elaborat.

Treballem cada dia per millorar, agraint tenir la sort de poder fer el que ens agrada i compartir la nostra passió amb tothom que ens visita o tasta els nostres productes.

SINCERITAT

Vins sense artificis ni pretensions, creats perquè tothom en pugui gaudir.

INTEGRITAT

Sabem d’on venim i on anem, per nosaltres fer vi és una manera de viure.

PACIÈNCIA

Treballem sense presses, perquè així és com es fan les coses bé.

QUALITAT

Cadascun dels nostres productes ha d’estar a l’altura de les teves expectatives.

Celler

Agredolços

Molt més que un vinagre.

A partir dels vins de collites anteriors, combinats amb les mares d’un vinagre familiar que ha passat de generació en generació, elaborem els nostres agredolços.

Un producte tradicional de la nostra terra, on tots els aromes estan intensament concentrats per realçar i donar un toc únic als teus plats.

Tasta les nostres varietats d’agredolços i descobreix la teva favorita!