Les nostres Finques

Situada al cor del Baix Penedès, el Mas Perdut és una finca on es treballen els cultius típics de la mediterrània: vinya, oliveres, ametlles i garrofes.

Les vinyes

Cuidem cada detall per obtenir uns vins amb caràcter que et sorprendran.

Des de fa més d’un segle, a la Finca Mas Perdut posem el millor de tots nosaltres per obtenir un raïm de primera qualitat. Aquesta és la base per elaborar uns vins singulars, autèntics i amb la màxima expressió del terrer com els que trobaràs al nostre celler. 

Combinem la tradició amb les noves tecnologies per treballar d’una manera respectuosa amb la terra, els ceps i el clima, a la vegada que protegim i cuidem el territori. Tota aquesta cura s’acaba reflectint en els vins que elaborem.

camps
Vinyes

A vol d'ocell

Aquests són els camps que formen part de Finca Mas Perdut

El cicle de la vinya

Cada època de l’any té un encant diferent a la Finca Mas Perdut. Et convidem a descobrir-lo!

Vols conèixer Finca Mas Perdut ?

Vine a fer enoturisme i descobreix tot els sabor de les nostres vinyes

Les oliveres

Un altre tresor de la nostra terra.

A Finca Mas Perdut també elaborem oli d’oliva verge extra a partir de les nostres pròpies oliveres i amb els mateixos criteris de qualitat i respecte pel producte.

Els fem a partir d’olives de la varietat arbequina, que és autòctona de la Denominació d’Origen Siurana i produeix un fruit d’una qualitat excepcional. D’aquesta manera, els nostres olis d’oliva verge extra condensen en cada gota l’escalfor del sol, l’aroma del mar i la noblesa de la terra!

Celler
Oliveres