Productesagredolços

Descobreix els nostres agredolços!

Els agredolços són un altre producte típic d’una terra de vins com la nostra.

Elaborats amb raïm de la nostra collita, hi afegim les mares d’un vinagre propi que ha anat passant de generació en generació de la nostra família. Després, deixem reposar la barreja en barraques situades al mig de la vinya, com es feia tradicionalment.

Això permet iniciar un procés d’acetificació natural, en què el most fermenta a partir dels bacteris autòctons i adquireix una agradable acidesa amb riques notes gustatives.

Tres varietats d’agredolços per triar

Samsó és el nostre agredolç negre, elaborat a partir de vi de la nostra primera collita i mares de vinagre pròpies. Per la seva banda, l’Agredolç Sumoll es prepara exclusivament a partir de la varietat autòctona Sumoll, feliçment recuperada a la nostra comarca, que es fermenta en dipòsit i s’envelleix en àmfores de ceràmica per donar-hi un caràcter únic. Finalment, Malvasia de Sitges és un agredolç blanc que s’elabora a partir del mateix raïm amb què es fa aquest vi dolç típic del Baix Penedès.

Els nostres agredolços són ideals per potenciar els sabors de tota mena de receptes i aliments. Descobreix el teu favorit!

agredolços
agredolços