Pulmó de Mas Perdut

Pulmó de Mas Perdut

11,00

ANCESTRAL DE XAREL.LO VERMELL I MACABEU

En boca es presenta sec i amb una alta dosi de frescor, molt viu on marca tot el seu recorregut. Presenta una bombolla suau i ben integrada. Es un vi sense pretensions, pensat per gaudir-lo i per acompanyat un àpat o aperitiu.

L’elaboració d’aquest vi ancestral comença fent una maceració fermentativa durant 72 hores a temperatura controlada en un dipòsit d’acer inoxidable. Mentre macerem per extreure aromes, estructura i color, embotellem el most a densitat òptima per conseguir una bombolla elegant i alhora cruixent. Deixem reposar 6 mesos, per tal que la fermentació en ampolla finalitzi correctament i faci desprès una petita criança amb les pròpies mares dins l’ampolla. Un cop finalitzada la criança, desgorjem i reomplim amb el mateix vi. No s’afegeix sucre ni qualsevol altre additiu.

Un petillan natural sense res que l’emmascari, posat dins d’una ampolla tot el que surt de la nostra terra i d’unes varietats úniques que no tenen millor lloc per expressar-se que d’allà on en son pròpies.

Categoria: Etiquetes: , ,
Compartir: